Vybíráme pro Vás kávy, které jsou vhodné pro automatické kávovary s mlýnkem.

Důležitým faktozem je i kvalita kávy a to nejen pro její aroma, ale pro její zpracování (strojově sklizené kávy obsahují nečistoty například větvičky,...)
Proces pražení je také nesmírně důležitý, kdy je lepší pomalejší pražení při nižších teplotách - odstraňuje mastnoty a zachová aroma.

Kávu, kterou naleznete v naší nabídce pečlivě vybíráme a rušíme za její kvalitu.

Chuť kávy je individuální, proto necháme na Vás a na Vašich chuťových buňkách, kterou kávu si vyberete a oblíbíte. Žádná volba není špatná, ale nejlepší je ta, kterou si oblíbíte.

 

Chicco ďOro Tradition

100% Arabica

Vhodná na přípravu espressa i mléčných specialit

Původ: Střední Amerika

Silná chuť kávy s vynikajícím aroma. Kořeněná chuť s koncem jemně nakyslým.

Chicco ďOto Elite

70% Arabica / 30% Robusta

Vhodná na přípravu čistého espressa

Původ: Střední Amerika

Kombinace silného aroma s ovocnými tóny typickými pro espresso připravované v Itálii, bez známek hořkosti.

Henri Premium

80% Arabica / 20% Robusta

Vhodná pro přípravu černé kávy

Původ: Střední a Jižní Amerika

U této kávy dominuje jemná oříšková chuť s velmi nízkou ovocitostí a přiměřenou hořkostí.

Lavazza Crema e Aroma

50% Arabica / 50% Robusta

Vhodná pro přípravu černé kávy i kávy s mlékem

Původ: Východní Amerika

Velmi silná chuť a aroma v kombinace s hořkostí vytváří velmi neutrální požitek pro chuťové pohárky.

 

Parana Espresso Italiano

100% Arabica

Vhodná na připravu espressa a černé kávy

Původ: Itálie

Velmi silná káva s vyšším obsahem kofeinu.  Plná a intenzivní nezaměnitelná chuť italské kávy. Lehce nasládlější a výbornou pěnou

Vergnano Gran Aroma

60% Arabica / 40% Robusta

Vhodná na přípravu mléčných specialit

Původ: Itálie

Pro milovníky krémové kávy s intenzivní chutí a kořeněnými tóny. Robusta s přijemným čokoládovým nádechem a intenzivním aroma

Filicori Espresso Blend

75% Arabica / 35% Robusta

Vhodná pro přípravu specialit s mléčnou pěnou

Původ: Brazílie

Nasládlejsí chuť, která vynikne zejména při přípravě kávy s mlékem. Aroma připomínající čokoládu a nuance oříšků.

La Borsa Dolce Crema

60% Arabica / 40% Robusta

Vhodná na přípravu espressa i mléčných specialit

Původ: Brazílie, Indie

Arabika zajišťuje v kávě ovocné aroma s tóny hořké čokoláda a robusta plní roli síly kávy, krémy a potlačuje veškerou aciditu (kyselost) kávy. Chuť je tak čistá bez kyselosti

 
 

 

Filtr
Cena